Vognmandskurser

Målrettet til bus- & godsbranchen

 
 
 

Direkte prøve

Godsvognmand

Du kan blive fritaget fra kravet om kursus, hvis du kan dokumentere, at du igennem de seneste 5 år har haft en stilling med over- ordnede funktioner i en godstransportvirksomhed. Fritages du for kurset, skal du dog bestå prøven.

Busvognmand

Du kan blive fritaget fra kravet om kursus, hvis du kan dokumentere, at du igennem de seneste 5 år har haft en stilling med over- ordnede funktioner i en virksomhed, der udfører personbefordring. Du skal dog bestå den samme prøve som de ansøgere, der har gennemført kurset.

Taxivognmand

Hvis du i de seneste 5 år har haft en fuldtidsstilling med overordnede funktioner i en virksomhed, der udfører personbefordring, kan du fritages for at gennemføre et kursus. Så skal du alene bestå den afsluttende prøve på et vognmandskursus.

Hvis du opfylder kvalifikationskravene, og har fået en dispensation kan du aflægge direkte prøve hos os, både i Jylland og på Sjælland.

Dispensation søges ved Trafik- og Byggestyrelsen. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 2023 3050, eller send en mail til info@vognms.dk, og vi vil hjælpe dig med yderligere oplysninger.

Tilmeld dig her

 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.
Mere Info Ok, jeg forstår! Afvis