Vognmandskurser

Målrettet til bus- & godsbranchen

 
 
 

Fjernundervisning

Vognmandsspecialisterne udbyder vognmandskurser til GODS og BUS som fjernundervisning. Alle kurserne er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen.

Vælger du denne fleksible løsning, vil du selv have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din vognmandsuddannelse. Du bestemmer således selv tid og sted for selve undervisningsforløbet, og kan arbejde med kurset når det passer dig.

Hvis du er i tvivl om dette er den rigtige løsning for dig, så kontakt os og lad os sammen få en snak om selve kursusforløbet, så du har et bedre beslutningsgrundlag, inden du bestemmer dig for, om dette er det rigtige valg.

Hvis du kan nikke genkendende til det efterfølgende, vil du sikkert føle dig tilpas med fjernundervisningen som løsning:

1) Du har selvdisciplinen i orden, og kan stå på "egne ben" (læs: fordybe dig i emner på selvstændig vis, dvs. du er en problemløser).

2) Du har ikke de store problemer med at læse, regne eller bruge en computer.

3) Du skal passe dit arbejde ved siden af, og har svært ved at afse tiden til et længere kursusforløb på skolebænken.

Som en del af fjernundervisningsdelen yder vi både e-mail og telefonsupport. Dette er med til at sikre, at du med denne løsning ikke står på fuldstændig egne ben, men sikrer at du kan komme hurtigt videre i dit kursusforløb, efterhånden som spørgsmålene opstår og hjælpen er påkrævet.

Sådan kommer du nemmest i gang:

1) Lav en tilmelding (klik for tilmelding BUS eller GODS).

2) Dernæst sender vi dig en faktura

3) Når fakturaen er betalt, åbnes der for adgangen til internettet, og materialer eftersendes/udleveres, og nu er du i gang.

4) Det er både hurtigt og nemt.

For yderligere spørgsmål til kursusforløbet, ring 2234 0500.

Tidsperspektiver:

Alle kursusforløb kan forventes at starte 1-3 dage efter tilmelding. Desto før regningen betales, desto før er du i gang med kurset.

BUS- og GODS-kursets varighed er mindst 3 uger (21 dage).

Alle kursusforløb skal være afviklet inden for 12 måneder, men vi anbefaler en hurtig afvikling imens indlæringen ligger frisk i erindringen.

Et godt råd til BUS og GODS:

Hvis du endnu ikke har indsendt din ansøgning om vejtransporttilladelse, så indsend den hurtigst muligt, da Trafik- og Byggestyrelsens behandlingstid ligger i omegnen af 8-12 uger fra modtagelse af ansøgningen. Ansøgningen kan fremskyndes en anelse, hvis der ansøges via virk.dk med anvendelse af NemID.


HUSK: At have dit cvr.nr. ved hånden.

 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.
Mere Info Ok, jeg forstår! Afvis