Vognmandskurser

Målrettet til bus- & godsbranchen

 
 
 

Kursisterne "om os"

 

Nedenfor kan ses nogle af de oplever som vores tidligere kursister gerne vil dele med nye kursister. Vognmandsspecialisterne er af den opfattelse at erfaringer altid bør komme nye kursister til gode, hvorfor vi også har valgt at prøve kræfter med TrustPilot, et initiativ som de færreste af vores konkurrenter tør efterligne. Vognmandsspecialisterne tør godt stå inde for at vi leverer varen.

 

18. maj 2014

Hej Anton

Vil lige sige tak for et fantastisk kursus, Søren og mig var bare super glade for at kravle igennem nåleøjet.

Meget intensiv og seriøs undervisning ( og super forplejning )

Søren og mig har haft uvurderlig glæde af at arbejde sammen, vi har mødtes 4-5 dage under kursusforløbet og lavet opgaverne sammen, og har på denne måde fået langt mere ud af undervisningen, end hvis vi havde siddet med det selv, er jeg helt sikker på.

Så et lille tip til jeres fremtidige kurser fra mig, er at opfordre kursisterne til evt. at arbejde sammen med opgaverne hjemme, hvis de har mulighed/lyst til det.

Vi har suppeleret hinanden med det vi ikke var så stive i, så uden samarbejdet er jeg sikker på at vi ikke havde opnået det samme resultat.

Mvh.

Lindahl Biobrændsel

 

22. juli 2013

Hej Richard og Anton.

Det har været et utroligt godt kursus, hvor I har været meget fleksible og behjælpelige med at få mig igennem buskurset.
Det har været en god oplevelse og dermed skal det også siges at humoren er på det rette sted.
Det har virkeligt været godt lige at komme ned og få et indtryk af hvordan kurset fungerer.
Dermed også mange tak for alle de gode FIF jeg har fået igennem kursusforløbet.

Jeg tror ikke, at jeg kunne have fået den samme support/støtte hos nogle andre, mange tak igen, fra endnu en nyuddannet vognmand :-)

Mvh.
Benly Bernhard Jeganathan

 

14. maj 2013

Hej Anton.

Jeg vil gerne lige med ord udtrykke min store tilfredshed med at have taget mit busvognmandsbevis hos vognmandsspecialisterne.

Fra første gang jeg ringede til dig og sagde at jeg gerne ville være busvognmand, og til jeg den 11. maj 2013 stod med mit bevis i hånden, kan jeg kun give udtryk for at jeg har været i gode og professionelle hænder.

Det har været en spændende og til tider anstrengende proces med især lovstoffet, men også kalkulationsopgaverne i de forskellige cases har til tider givet et enkelt gråt hår.

Men på trods af at jeg gennemførte mit kursus som primært online undervisning har jeg aldrig følt mig alene, da det jo bare var at gribe telefonen eller skrive en mail, og altid med hurtig respons.

Og noget jeg må tage hatten af for er, når du ikke lige havde mulighed for at tage telefonen altid ringede hurtigt tilbage, om det så var om aftenen eller om søndagen, super service.

Materialerne jeg fik udleveret var gode og nemme at gå til, dog kunne jeg godt have tænkt mig et par praktiske eksempler i casesopgaverne, hvilket jeg mener kunne spare én lidt tid, men alt gik jo som det skulle.

Afslutningen var også helt perfekt hvor jeg en fredag havde fruen med til Vejle, hvor hun blev installeret på et hotel, og jeg tog ud til en god dags undervisning.
Denne fredags undervisning med gennemgang af stoffet og opklarende spørgsmål var supergod lige dagen før den afsluttende prøve.

Med et prøveresultat på 86,6 % kan jeg kun sige, at I har lavet et formidabelt arbejde med jeres materialer og undervisning.

8 dage efter prøven hentede jeg min nye brugte bus i Jylland og fik min vognmandstilladelse og har lige siden haft en masse god kørsel.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre, der påtænker at blive vognmænd, at tage deres vognmandskursus hos jer.

Med venlig hilsen

Brian Bonde

 

27. november 2012

Til Vognmandsspecialisterne.

Anton Anton, hvis man husker den tyske slager Hits.....

Efter første tlf. opkald til vognmandsspecialisterne, var jeg ikke i tvivl om hvor jeg skulle tage prøven.

Der blev hurtigt aftalt et møde, hvor vi brugte 3-4 timer på snak om kursus for godsvognmand, og alle bøger blev udleveret.

Dernæst en oprettelse til online læsning, og så var det bare at gå i gang...

Efter nogle uger fik jeg en mail, med en opfølgning på hvordan det gik...

Vi aftalte at mødes nogle eftermiddage for virkelig at terpe det der var problemer med.

Dagen inden prøven brugte vi hele dagen på test m.m.

Samt selve dagen en times tid, inden prøve start...

Sådan efter 4 lange timer 87 % rigtigt, og et kursusbevis i hånden...

Havde vi ikke brugt tiden alene ville det havde været betydeligt sværere..., men det gav mere de gange vi sad sammen hvor man kunne vende de forskellige ting man sad fast i...

Kan anbefales til alle der vil læse på nettet, og der samtidig driver forretning ved siden af, hvor tiden
er knap til af kunne afse 3 uger på skolebænken...

Tak til Anton.

Med venlig hilsen

Henrik Blomgreen

 

18. oktober 2012

Til Vognmandsspecialisterne.

Jeg syntes lige jeg vil sige tak for et godt samarbejde i forbindelse med mit kursus til Godsvognmand.

Jeg tog det jo online,og har været godt tilfreds med at kunne læse og lave opgaverne hjemme når jeg havde tid og ro til det uden at det blev presset, samt de dage hvor vi mødtes og samlede op på de opgaver som der er og man nok skal ha hjælp til, eller er i tvivl om, det er et bredt område det dækker over.

Jeg har i den periode lært meget, og er ikke i tvivl over at det fagligt er med til at hæve de nye danske vognmænd's standard.

Så jeg kan kun anbefale jer til andre, der skulle få mod på at gå i gang med at blive vognmand.

Med venlig hilsen,

Michael Haugaard

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.
Mere Info Ok, jeg forstår! Afvis