Vognmandskurser

Målrettet til bus- & godsbranchen

 
 
 

Målrettede transportleder-uddannelser til BUS- og GODS-branchen

Vognmandsspecialisterne er din naturlige samarbejdspartner, når det kommer til valg af uddannelsessted, hvis du er fast besluttet på, eller gør dig overvejelser om at blive selvstændig vognmand. Hos Vognmandsspecialisterne tilbydes følgende transportleder-uddannelser: BUS- og GODS-vognmand. Alle uddannelser kan tages som fjernundervisning, eller som et kombineret kursusforløb mellem traditionel klasseundervisning og fjernundervisning, vi kalder det hhv. BUS-mix og GODS-mix.

Bliv selvstændig vognmand og tag din transportleder uddannelse hos Vognmandsspecialisterne, vi er klar til at byde dig velkommen til en spændende og udfordrende undervisning i vores univers.

Dine fordele ved Vognmandsspecialisterne:

Kvalitet og arbejdsform

For hele tiden at være opmærksom på kvaliteten i vores transportleder-uddannelser, arbejder vi målrettet med hele tiden at tilpasse og forbedre vores uddannelsesprogrammer.

Her lægger vi blandt andet vægt på:

  • Fleksibilitet i valg af undervisere. Vi har således en stor gruppe eksterne undervisere og eksperter, vi hyrer ind på dag- og timebasis. Hermed sikrer vi os mulighed for at hyre fageksperterne, der hvor ekspertisen er samlet, samt gør os tilpasningsdygtige for at tage nye uddannelsesemner op hurtigt.
  • Vi arbejder netværkspræget og indgår som samarbejdspartnere i mange forskellige uddannelsessammenhænge.
  • Tæt samspil med vores medlemmer og deres brancher, herunder transportbranchens brancheforeninger, fx DTL, ITD, ATL, Dansk Persontransport og Dansk Industri.
  • Branchespecifikke hold, dvs. ingen blandet undervisning på tværs af forskellige faggrupper. Hos os består et hold udelukkende af GODS eller BUS kursister, og ikke en blanding heraf.
  • Kvalitet frem for kvantitet.
  • Vores kurser er ikke kørerlærer- eller AMU-kurser. Begge undervisningsformer ligger fjernt fra vores filosofi i.f.t. metoden og uddannelsen af fremtidens transportleder.
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.
Mere Info Ok, jeg forstår! Afvis