Vognmandskurser

Målrettet til bus- & godsbranchen

 
 
 

Start af virksomhed

Du skal registrere din virksomhed, for at du kan opkræve skat, moms og afgifter til SKAT. Din nye virksomhed skal registreres senest 8 dage, før du starter. Registreringen er gratis og foregår hos Erhvervsstyrelsen.

Sådan bliver du registreret

Du skal udfylde en registreringsblanket, som du skal aflevere til Erhvervsstyrelsen. Du kan også registrere din virksomhed direkte på Erhvervsstyrelsens hjemmeside www.erhvervsstyrelsen.dk

Hvad Erhvervsstyrelsen gør

Når Erhvervsstyrelsen modtager blanketten, går de den igennem for at se, om du har givet de nødvendige oplysninger. Hvis det er nødvendigt, kontakter de dig for at få flere oplysninger.

Hvad SKAT gør

SKAT vurderer din virksomheds kreditværdighed og kan i visse tilfælde gøre registreringen betinget af, at der bliver stillet sikkerhed. Fx. skal selskaber som udgangspunkt stille sikkerhed, hvis deres formue er på 125.000 kr. eller derunder på registreringstidspunktet. Det kan du læse mere om i vejledningen til registreringsblanketten.


Dit registreringsbevis og CVR-nummer
Din virksomhed får som hovedregel tildelt et CVR-nummer senest tre arbejdsdage efter, at Erhvervsstyrelsen har modtaget registreringsblanketten. Et registreringsbevis bliver sendt til dig med posten. CVR-nummeret, som er 8-cifret, skal du bl.a. bruge, når du henvender dig til et skattecenter.

Opmærksomheden henledes på at flere ting i dag er flyttet til hjemmesiden: www.virk.dk

 

 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.
Mere Info Ok, jeg forstår! Afvis