Vognmandskurser

Målrettet til bus- & godsbranchen

 
 
 

Kommende kursustyper

Vognmandens kone/mand

Et kursus hvor vognmandens ægtefælle, samlever eller kæreste bliver sat ind i noget af den regeljungle som partneren arbejder i, således at de evt. er i stand til at hjælpe i virksomheden, og bedre forstår nogle af de udfordringer samleveren har.

Prisberegning

I mange situationer bestemmer vognmanden ikke selv prisen. Derfor er det vigtigt at kunne beregne en pris, for en given transport og efterfølgende kunne lave en efterkalkulation, for at se om priserne hænger sammen med mængden af udgifter, og ud fra beregningerne sige ja-tak eller nej-tak til en opgave.

Knæk et regnskab

At kunne tyde et regnskab er ikke så ligetil, det er nemt nok at se på bundlinjen, er farven rød eller sort i det tal der står. Ud fra et regnskab kan der f.eks. laves en mængde nøgletal, der bl.a. kan fortælle en del om firmaets drift, og hvordan det går, men vigtigst af alt, kan tallene også give en ide om hvad der evt. skal gøres hvis der er noget der ikke hænger sammen.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.
Mere Info Ok, jeg forstår! Afvis